Browse: Home / Lean i Six Sigma na jednych studiach podyplomowych!

Menu

Skip to content
  • Politechnika Opolska
  • Koła naukowe
Header image

Wiadomości UczelnianeLogo

Wiadomości Uczelniane | Politechnika Opolska

  • Facebook
  • Google Plus
  • Instagram
  • RSS
  • YouTube

Menu

Skip to content
  • Strona główna
    • Wywiady
    • Wszystkie aktualności
      • Dziecięca Politechnika Opolska
      • Odeszli
    • Wiadomości Uczelniane – archiwum (PDF)
  • Nauka
    • Wydarzenia naukowe
    • Popularyzacja wiedzy
    • Artykuły naukowe
      • Nauki przyrodnicze
      • Nauki inżynieryjne i techniczne
      • Nauki medyczne i nauki o zdrowiu
      • Nauki rolnicze
      • Nauki społeczne
      • Nauki humanistyczne
  • Studenci
    • Wydarzenia studenckie
    • AZS
    • Samorząd
    • Koła naukowe
  • Kultura
    • Wydarzenia kulturalne
    • Galeria II strona
  • Jednostki
    • Wydziały
      • Wydział Budownictwa i Architektury
      • Wydział Elektrotechniki Automatyki i Informatyki
      • Wydział Ekonomii i Zarządzania
      • Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki
      • Wydział Mechaniczny
      • Wydział Wychowania Fizycznego i Fizjoterapii
    • Akademickie Biuro Karier
    • Biblioteka Główna
    • Dział Współpracy i Rozwoju
    • Instytut Konfucjusza
    • Dział Współpracy Międzynarodowej
    • Studium Języków Obcych
    • Opolski Park Naukowo Technologiczny
    • Uczelniany Ośrodek Informatyczny
    • Doktoranci
  • Na marginesie
    • Felieton
    • Galeria ,,Na marginesie”
    • Podróże
  • Zbuduj z nami swoją przyszłość
  • Nowy kierunek studiów: dietetyka i jakość żywności
  • Silne wsparcie innowacyjnych rozwiązań
  • Kolejny rekord cytowań naszych naukowców
  • Prof. Rafał Stanisławski przewodniczącym ważnego zespołu KEN

Lean i Six Sigma na jednych studiach podyplomowych!

Posted by Kamil Kalinowski on 24 sierpnia 2021 in Aktualności, Jednostki, Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki, Wydziały | 634 Views

W stale udoskonalanej ofercie uczelnianych „podyplomówek” pojawiła się nowa propozycja – Lean Six Sigma Expert. Studia te powinny zainteresować przede wszystkim pracowników ciągłego doskonalenia, liderów i pracowników działów jakości, pracowników produkcji, specjalistów ds. zapewnienia jakości w produkcji i usługach, inżynierów ds. Lean, czy inżynierów ds. projektów Green Belt.

Dwieście godzin zajęć dydaktycznych prowadzonych przez trzynastu wysokiej klasy specjalistów i realizacja projektu (w ramach zaliczenia studiów) pomoże w zdobyciu ponad 60 umiejętności! Studia kończą się przystąpieniem do egzaminu certyfikowanego z projektu.

– Nasza oferta studiów jest unikatowa w odniesieniu do istniejących już na Opolszczyźnie podyplomówek. Jest to możliwe dzięki pozyskaniu doświadczonych i certyfikowanych trenerów, w tym Master Black Belta oraz Black Belta z obszaru Lean Six Sigma. Zależy nam na tym, aby uczestnicy studiów mieli nie tylko możliwość na pozyskanie wiedzy z obszaru Lean i Six Sigma, ale przede wszystkim nabycie umiejętności szczupłego myślenia w rozwiązywaniu problemów biznesowych. Warto również podkreślić, że atutem jest cena studiów, bardzo konkurencyjna w porównaniu z ofertą innych, nieodległych uczelni. Program studiów został przygotowany i będzie realizowany przy współpracy ze Szkołą Doskonalenia PATH – podkreśla kierownik studiów dr inż. Regina Mazurek z Wydziału Inżynierii Produkcji i Logistyki Politechniki Opolskiej.

Rekrutacja na studia podyplomowe już trwa, szczegóły dostępne są tutaj.

Kategoria: Aktualności, Jednostki, Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki, Wydziały | Tagi: Lean Six Sigma Expert, oferta dydaktyczna, studia podyplomowe, Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki

O autorze

Kamil Kalinowski

Dział Promocji, Komunikacji i Kultury
ul. Prószkowska 76 (budynek nr 5), 45-758 Opole
Tel.: +48 77 449 81 27
e-mail: k.kalinowski@po.edu.pl

Podobne wpisy

Rekordowe zainteresowanie konkursem logistycznym→

Dziewczyna w białym fartuchu siedzi przy stole, na którym ułożone są owoceNowy kierunek studiów: dietetyka i jakość żywności→

Urządzenie techniczne z monitoremNowy wymiar zarządzania i inżynierii produkcji→

Aula pełna ludzi, widok z góryŻywność bez tajemnic→

Nowy wymiar zarządzania i inżynierii produkcji

advertisement

Automatyka i robotyka to zupełnie nowy kierunek studiów

advertisement

Nowy kierunek studiów: dietetyka i jakość żywności

advertisement

Nasz Facebook

Ważne

  • Trzy dziewczyny i dwóch chłopców prz stole z laptopami

    Zbuduj z nami swoją przyszłość

    2 czerwca 2023 / Anna Kułynycz
  • Dziewczyna w białym fartuchu siedzi przy stole, na którym ułożone są owoce

    Nowy kierunek studiów: dietetyka i jakość żywności

    2 czerwca 2023 / Anna Kułynycz
  • Trzeh eleganckich mężczyzn, dwoje z nich trzyma dokumenty

    Silne wsparcie innowacyjnych rozwiązań

    18 maja 2023 / Anna Kułynycz
advertisement
  • Facebook
  • Google Plus
  • Instagram
  • RSS
  • YouTube

WI@DOMOŚCI UCZELNIANE on-line

Redaktor naczelna:
Lucyna Sterniuk-Gronek
l.sterniuk-gronek@po.opole.pl
Zdjęcia:
Sławoj Dubiel
s.dubiel@po.opole.pl

KONTAKT

Sekcja Promocji i Kultury
Politechniki Opolskiej
ul. Prószkowska 76, bud. nr 5
45-758 Opole
tel.: 77 449 8126

Redakcja zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania redakcyjnego
nadesłanych materiałów. Wiadomości Uczelniane podlegają Biuru Rektora i realizują zadania wynikające z misji kreowania pozytywnego wizerunku Politechniki Opolskiej.

 
  • Polityka prywatności
  • Deklaracja dostępności
 
 

Archiwa

 

©2013 - 2017 Politechnika Opolska | Wiadomości Uczelniane

Menu